Кабмін затвердив порядок аудиту ефективності роботи БЕБ

Кабмін затвердив порядок аудиту ефективності роботи БЕБ

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив Порядок проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Бюро економічної безпеки.

Про це повідомив у Телеграмі представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Затверджено Порядок проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Бюро економічної безпеки. Передбачено, що оцінку проводить комісія з проведення незалежної оцінки ефективності діяльності БЕБ», - ідеться в повідомленні.

За інформацією Мельничука, постанова Кабміну визначає порядок формування комісії з незалежної оцінки, вимоги та обмеження щодо осіб, які можуть увійти до її складу, права та обовʼязки членів комісії.

Читайте також: БЕБ викрило тютюнову компанію в ухиленні від сплати податків на 18,5 мільйона

Крім того, визначені обʼєкти та критерії оцінки, а також порядок проведення комісією оцінювання за кожним з таких обʼєктів.

Як повідомлялося, детективи Теруправління БЕБ в Одеській області арештували 35 об’єктів нерухомості, серед яких 11 житлових приміщень, 23 нежитлові та 1 земельна ділянка. Йдеться про аптеки відомої мережі, власниками яких є громадяни російської федерації. Орієнтовна вартість заарештованої нерухомості становить понад 102 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-