В Одесі спекли 10 тисяч імбирних пряників для українських захисників

В Одесі спекли 10 тисяч імбирних пряників для українських захисників

Відео
Укрінформ
Учні Одеського вищого професійного училища морського туристичного сервісу спекли в межах акції «Тепла хвиля» 10 тисяч імбирних пряників, що будуть передані до новорічних та різдвяних свят воїнам ЗСУ, які лікуються в медзакладах, та дітям і освітянам сусіднього Миколаєва.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на YouTube-канал Одеської міськради.

«В Одесі триває акція «Тепла хвиля». До неї долучились педагоги й учні Одеського вищого професійного училища морського туристичного сервісу. Вони випекли десять тисяч імбирних пряників до новорічно-різдвяних свят та розмалювали їх», - йдеться у повідомленні.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов прокоментував акцію «Тепла хвиля», вказавши, що такі акції допомагають передавати один одному своє тепло й турботу, як прийнято в Одесі.

«Це - святкові подарунки українським захисникам, які наразі отримують допомогу в медичних закладах міста. Також пряники поїдуть до освітян з міста Миколаєва. І, звісно, ми роздамо ласощі нашим дітям!», - уточнив він.

Читайте також: Львівщина передала полку «Азов» сім автомобілів

Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу готує кадри суднових кондитерів та офіціантів, кухарів та майстрів ресторанного обслуговування. Викладачі та учні навчального закладу навесні цього року будували барикади в місті, наповнюючи піском мішки, готували «Бандерівське смузі», плели маскувальні сітки, збирали кошти на біноклі та інше спорядження для воїнів ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-