Американська письменниця та бізнесвумен Мітці Пердью відвідала Київщину

Американська письменниця та бізнесвумен Мітці Пердью відвідала Київщину

Фото
Укрінформ
Київську область у середу відвідала всесвітньо відома письменниця, філантроп, спадкоємиця готелів Шератон, телеведуча та бізнесвумен Мітці Пердью. Вона передала поліції Чорнобильської зони відчуження вісім авто.

Про це поінформувала пресслужба МВС, передає Укрінформ.

«Дякую Мітці за підтримку поліції Київщини. Ми дійсно зазнали втрат під час активного наступу агресорів. Завдяки таким вчинкам, структурні підрозділи активно відновлюються, а також продовжують ефективно працювати для того, аби кожен громадянин почував себе в безпеці», – зазначив начальник поліції столичної області Андрій Нєбитов.

Американська письменниця Мітці Пердью відвідала Київщину/Фото: Руслан Канюка, Укрінформ

У відомстві поінформували, що влітку делегація зі США відвідала звільнені від рф населені пункти Київщини.

Серед оглянутих іноземними гостями звільнених міст був і Чорнобиль, який був одним із перших, куди увірвалися росіяни. Уточнюється, що пошкоджень зазнала інфраструктура, зокрема і поліцейська. Також іноземні представники побачили знищені поліцейські автівки.

Читайте також: Зеленський вшанував ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Окрім цього, керівник поліції Київщини показав спалений тренінговий центр в Бучанському районі, знищені поліцейські будівлі у Бородянці, Макарові, Козаровичах, а також суттєві пошкодження в Ірпінському відділі поліції.

«Робота поліції Київщини в зоні відчуження є необхідною не тільки для України. Я бачила наслідки окупації й тому хочу передати 8 автомобілів саме поліцейським Чорнобиля. Для мене важливо, щоб правоохоронні органи повною мірою могли виконувати свої обов’язки», – заявила Пердью.

Читайте також: На Київщині завершують ремонт будинків, уражених уламками російських ракет

Зазначається, що напередодні бізнесвумен продала на аукціоні старовинний колумбійський смарагд за понад мільйон доларів.

За даними МВС, виручені кошти будуть скеровані на підтримку жінок України, які постраждали від російської агресії та з метою протидії торгівлі людьми.

Як повідомлялося, 8 жовтня у поліції Київщини поінформували, що делегація зі США відвідала Київщину та оглянула місця скоєння воєнних злочинів рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-