Мільйон доларів на реанімобілі: компанія Uber стала новим партнером платформи United24

Мільйон доларів на реанімобілі: компанія Uber стала новим партнером платформи United24

Відео
Укрінформ
Компанія Uber стала новим партнером платформи United24 та допоможе зібрати 1 млн доларів на реанімаційні автомобілі для українських медиків.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр – міністр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграмі, передає Укрінформ.

«United24 продовжує масштабуватися та залучати до співпраці потужні світові бренди. Новий партнер — Uber. Компанія допоможе на своїх ресурсах зібрати мільйон доларів на реанімобілі для українських медиків, а потім подвоїть цю суму», - зазначив міністр.

Федоров уточнив, що Uber просуватиме фандрейзингову кампанію Keep Ukraine Moving у своєму застосунку у США, Канаді та Європі, розповідаючи історії хоробрих українських водіїв, які допомагають країні під час війни.

Читайте також: У межах ініціативи United24 закупили 90 автомобілів швидкої допомоги

«За 7 місяців UNITED24 об’єднала довкола підтримки України мільйони донорів зі 110 країн і сотні міжнародних компаній. Завдяки роботі платформи уже придбали 90 автівок швидкої допомоги. Але для порятунку життів потрібно набагато більше машин», - резюмував очільник Мінцифри.

Як повідомлялось, 5 травня Президент Володимир Зеленський оголосив, що Україна запускає глобальну ініціативу United24. Перша її складова – онлайн-платформа для збору коштів на підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-