Сербія передала Україні два реанімобілі

Сербія передала Україні два реанімобілі

Фото
Укрінформ
Два реанімобілі від Сербії прибули в Україну, "швидкі" поїдуть до Харківського та Черкаського центрів екстреної медичної допомоги.

Як передає Укрінформ, про це дружина Президента Олена Зеленська повідомила в Телеграмі.

“Коли ми спілкуємось із моїми колегами – першими леді та джентльменами, – завжди намагаюся обговорювати дуже нагальні, практичні питання. Бо нині такий час, коли потребуємо допомоги тут і зараз”, - зазначила перша леді України.

За словами Зеленської, так було і з першою леді Сербії Тамарою Вучич. Дружина Президента України пригадала, що мала з Вучич телефонну розмову на початку осені, тоді Україна проводила збір на автомобілі швидкої допомоги. Вучич одразу ж підтвердила, що Сербія підтримає ініціативу.

Читайте також: У межах ініціативи United24 закупили 90 автомобілів швидкої допомоги

“І ось днями два реанімобілі – передача від сербського уряду – прибули до України. Швидкі, повністю укомплектовані сучасним обладнанням, поїдуть до Харківського та Черкаського центрів екстреної медичної допомоги рятувати життя українців”, - повідомила Зеленська.

За її словами, робота із забезпечення українських лікарень необхідним транспортом триває.

Як повідомлялося, у межах ініціативи Президента United24 закуплені 90 автомобілів швидкої допомоги, які вже рятують життя українців.

Фото: Olena Zelenska

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-