USAID надало Україні техніку для відновлення тепломереж

USAID надало Україні техніку для відновлення тепломереж

Укрінформ
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) передало Україні 30 екскаваторів для ремонту тепломереж, пошкоджених внаслідок агресії рф.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад та територій України.

«Внаслідок обстрілів інфраструктура теплопостачання в багатьох містах України зазнала значних пошкоджень. Також знищено багато комунальної техніки, яка необхідна для проведення оперативних ремонтних робіт. Дякуємо за надану техніку, яка дозволить пришвидшити ремонтні роботи й відновити подачу тепла та гарячої води в оселі українців», — зазначив в.о. міністра розвитку громад та територій України Василь Лозинський.

Екскаватори вже отримали теплокомуненерго Києва, Львова, Одеси, Харкова, Житомира, Вінниці, Коростеня, Василькова, Броварів, Білої Церкви, Дніпра, Полтави, Кременчука, Білгорода-Дністровського, Ковеля, Тернополя, Кропивницького, Луцька, Рівного, Ватутіна, Охтирки, Миколаєва, Хмельницького та Запоріжжя.

Читайте також: Держспецзв’язку отримала 50 генераторів від USAID

Як повідомлялося, 28 листопада голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов і голова Бюро USAID у справах Європи та Євразії Ерін Елізабет МакКі обговорили надання додаткової допомоги для проходження опалювального сезону. Йдеться, зокрема, про метанол, газові компресори, дизельні генератори та обладнання для видобутку газу. МакКі запевнила, що Агентство працює над запитом Нафтогазу щодо відповідних потреб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-