USAID доставило в Україну понад тисячу електрогенераторів

USAID доставило в Україну понад тисячу електрогенераторів

Фото
Укрінформ
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) доправило в Україну більш як тисячу електрогенераторів.

Як передає Укрінформ, про це Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні повідомляє у Фейсбуці.

“США забезпечують подальшу підтримку Україні та українцям під час обстрілів і нападів, які тривають з боку росії. Останнім часом росія підвищує інтенсивність обстрілів української енергетичної системи, тож Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) щойно доправило в Україну понад 1 тис. електрогенераторів, які допоможуть лікарням, школам, рятувальним службам, державним установам і надавачам послуг продовжувати свою діяльність під час війни”, - ідеться в повідомленні.

Посол США в Україні Бріджит Брінк взяла участь у переданні понад 50 цих приладів Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України. Ці генератори допоможуть забезпечити подальшу роботу комунікаційних каналів органів влади України навіть у разі перебоїв із постачанням електрики через російські обстріли.

Читайте також: Рига передає Києву 84 електрогенератори та 100 теплових гармат

Як повідомлялося, 23 листопада Європарламент спільно з мережею Eurocities, яка включає понад 200 європейських міст, запустили кампанію Generators of Hope ("Генератори надії") з відправки до України електрогенераторів та трансформаторів.

Фото: @USAmbKyiv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-