Зеленська зустрілася з директором Європейського регіонального бюро ВООЗ

Зеленська зустрілася з директором Європейського регіонального бюро ВООЗ

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська подякувала директору Європейського регіонального бюро ВООЗ Гансу Клюге за підтримку у створенні Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

Про це вона повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Щоб психологічна допомога стала такою ж звичною та доступною, як і звичайна медична, і допомогла українцям загоїти психологічні рани війни, продовжуємо створювати свою, унікальну систему охорони психічного здоров’я. На цьому шляху маємо рухатися відповідно до найкращих світових стандартів. А допомагає нам це робити ВООЗ, надаючи експертизу та всіляко підтримуючи”, - зазначила перша леді.

Вона нагадала, що очільник Європейського регіонального бюро ВООЗ Ганс Клюге лікар із 25-річним досвідом роботи на трьох континентах.

“Мала приємну зустріч із ним у Києві. Подякувала за всебічну підтримку у створенні Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. І це рух у двох напрямках. Як каже пан Клюге, унікальний досвід України потрібен світові й обов’язково вплине на всю міжнародну систему охорони здоров’я”, - зауважила дружина Президента.

Читайте також: Холоди поставлять під загрозу життя мільйонів українців - ВООЗ

Як повідомлялося, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль обговорив з директором Європейського регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я Гансом Клюге потреби та виклики української медицини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-