Посол США з Майдану привітала українців з Днем Гідності та Свободи

Посол США з Майдану привітала українців з Днем Гідності та Свободи

Відео
Укрінформ
Посол США в Україні Бріджит Брінк з Майдану Незалежності привітала українців з Днем Гідності та Свободи.

Відеопривітання пані посла оприлюднено у Твіттері , передає Укрінформ.

«У День Свободи та Гідності ми вшановуємо мужність та бачення свого майбутнього українського народу… Ваша мрія про цілісну, вільну та мирну Україну у складі Європи вивела вас на вулиці тієї ночі, і я бачу, як вона спонукає вас по сьогоднішній день відважно захищати наші спільні цінності. В той час коли росія знову намагається вкрасти майбутнє України, я хочу, щоб ви знали, що народ Сполучених Штатів, включно зі мною, визнають вашу силу та відданість праву вибирати та визначати власну долю», - сказала Брінк.

Вона констатувала, що боротьба за майбутнє не завершена, і українці знову, як і дев’ять років тому, борються за свої домівки і свою землю, за свої життя і своїх близьких.

«Ми залишаємося вашим партнером та підтримуватимемо вашу боротьбу з тими, хто працює на нищення волі України та її народу», - запевнила посол США.

Читайте також: «Можемо без грошей і світла, але не без волі»: Зеленський привітав з Днем Гідності та Свободи

Як повідомлялося, в Україні 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи. Його встановлено указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь початку цього дня двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції гідності 2013 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-