Захисник Маріуполя Діанов передав для дітей полеглих азовців 3 мільйони, зібрані на лікування

Захисник Маріуполя Діанов передав для дітей полеглих азовців 3 мільйони, зібрані на лікування

Укрінформ
Звільнений захисник “Азовсталі” Михайло Діанов передав на потреби дітей полеглих азовців перші 3 мільйони гривень, які були зібрані на його лікування.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Асоціація родин захисників "Азовсталі".

“Захисник Азовсталі" Михайло Діанов на псевдо "Мішаня" переказав кошти, які були зібрані на його реабілітацію, на потреби дітей загиблих героїв "Азовсталі". Переказ у розмірі 3 мільйонів гривень Михайло переказав у благодійний фонд нашої Асоціації – "Фонд підтримки родин захисників "Азовсталі”, - йдеться в повідомленні.

Військовослужбовець на особистій сторінці у Фейсбуці відзначив, що в асоціації знають, яким сім’ям зараз найбільше потрібна допомога.

“Перші 3 млн гривень я перевів Асоціації родин захисників "Азовсталі". Організацією керують в тому числі самі азовстальці, і вони знають яким сім’ям зараз найбільше потрібна допомога. Коли я був в полоні, ми рахували кожен день, як день, який наближає нас до волі. Це був єдиний шлях як не зійти з розуму або не впасти у відчай. Ніхто не знав скільки цих днів буде. Але кожний наступний – це мінус один день в полоні. Кожний наступний давався все важче. Але я особисто знав що мене в дома чекає донька... Але є й ті діти, які вже не побачать своїх батьків. Це найстрашніше. Ці гроші підуть дітям загиблих героїв Азовсталі", - написав Діанов.

В Асоціації родин захисників "Азовсталі" подякували Діанову за довіру та повідомили, що наразі планують розширення діяльності фонду, про що буде повідомлено незабаром. У рамках цих трансформацій, згадані 3 мільйони будуть розподілені між вищевказаними родинами, які втратили героїв під час оборони "Азовсталі".

Читайте також: У Кабміні пояснили, як оформити щомісячні ₴5 тисяч допомоги дітям - сиротам війни

Як повідомляв Укрінформ, 14 жовтня Михайло Діанов, якого було звільнено з полону в межах обміну військовополоненими 21 вересня, вирішив віддати 23 млн 430 тис. грн, які він зібрав для себе, на лікування побратимів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-