ФК «Мілан» виділить €150 тисяч на відбудову стадіону в Ірпені

ФК «Мілан» виділить €150 тисяч на відбудову стадіону в Ірпені

Відео
Укрінформ
Колишній тренер української збірної з футболу Андрій Шевченко та фандрейзингова платформа United24 розпочали збір коштів для відбудови стадіону «Чемпіон» у місті Ірпінь Київської області, перший внесок розміром 150 тисяч євро зробить італійський футбольний клуб «Мілан».

Як передає Укрінформ, про це Міністерство цифрової трансформації повідомляє в Телеграмі.

«Андрій Шевченко та United24 розпочали збір для відбудови стадіону в Ірпені. Це буде перший проєкт United24 у напрямі «Відбудова України». Легендарний футболіст вже залучив до збору клуб Мілан, який виділить на відновлення стадіону 150 000 євро», — ідеться в повідомленні.

За інформацією відомства, стадіон «Чемпіон» був зруйнований російськими загарбниками в березні. Після визволення Ірпеня на його футбольному полі грали діти, тож амбасадор United24 поставив собі за мету знайти гроші на відбудову.

Так, загалом для відновлення стадіону необхідно зібрати 600 тисяч євро. Зазначається, що за ці кошти відбудують трибуни та поле, проведуть освітлення.

Читайте також: Зібрані на благодійних матчах «Динамо» £250 тисяч відправлять на відновлення лікарні у Чернігові

Шевченко планує долучити до проєкту світову й українську футбольну спільноту, щоб на стадіоні "виростали майбутні легендарні футболісти, відомі на весь світ".

Як повідомляв Укрінформ, Андрій Шевченко став першим амбасадором United24.

Фото: ITV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-