Олена Зеленська подякувала першій леді Литви та королеві Бельгії за турботу про українців

Олена Зеленська подякувала першій леді Литви та королеві Бельгії за турботу про українців

Фото
Укрінформ
Дружина Президента України Олена Зеленська вдячна першій леді Литви Діані Наусєдєнє та королеві Бельгії Матильді, які відвідали Український центр у Вільнюсі, за підтримку переселенців.

Про це Зеленська написала у Телеграмі, передає Укрінформ.

Перша леді нагадала, що Український центр у Вільнюсі - це проєкт, який вони задумали та реалізували влітку із дружиною Президента Литви Діаною Наусєдєне. Перша леді Литви особисто патронує центр і нещодавно відвідала його із її королевої Бельгії, яка співпрацює з Україною у галузі охорони психічного здоров’я.

За словами Зеленської, у Центрі займаються дитячі творчі колективи, є хор. Тож окрім теплого спілкування з українськими родинами перша леді Литви та Королева Бельгії потрапили на невеличке свято, організоване дітьми та вихователями.

Читайте також: Посттравматичний стресовий розлад розвивається лише у 20-30% постраждалих — Зеленська

“Вдячна за цей візит та невпинну турботу про українців, які вимушено стали переселенцями. Впевнена, що для наших родин ця увага й тепло не менш важливі, ніж прихисток, який вони отримали у Литві”, - написала Зеленська.

Як повідомляв Укрінформ, Український центр у Вільнюсі створено з ініціативи та під патронатом перших леді України і Литви у червні 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-