Укрзалізниця отримала від Товариства Червоного Хреста України 35 генераторів

Укрзалізниця отримала від Товариства Червоного Хреста України 35 генераторів

Фото
Укрінформ
АТ «Укрзалізниця» отримало від Товариства Червоного Хреста України 35 генераторів для безперебійної роботи залізничних вокзалів країни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба УЗ у Телеграмі.

«Запускаємо програму енергонезалежності вокзалів разом з Товариством Червоного Хреста України. Це не просто крок назустріч Укрзалізниці, це крок назустріч всім пасажирам. На вокзалах розгоратимуться точки, де можна буде отримати чай, каву, погрітися, і ці генератори дозволять зробити вокзали незалежними від можливих атак ворога на енергетичну інфраструктуру України», - зазначив член правління Укрзалізниці Олександр Перцовський.

За його словами, загальна вартість гуманітарної допомоги складає майже 12 млн гривень.

Укрзалізниця отримала від Товариства Червоного Хреста України 35 генераторів / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Генератори працюватимуть на вокзалах Укрзалізниці у Запоріжжі (2 вокзали), Вінниці, Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Бердичеві, Рівному, Кривому Розі (2 вокзали), Ковелі, Коломиї, Мукачево, Трускавці, Моршині.

Також – в Жмеринці, Івано-Франківську, Чернівцях, Чопі, Ужгороді, Житомирі, Миронівці, Чернігові, Тростянці, Сумах, Харкові, Одесі, Черкасах, Кропивницькому, Бердичеві, Тернополі, Львові (2 вокзали) та на станціях Тараса Шевченка і Дарниці.

Як повідомлялось, Укрзалізниця вже отримала від ТЧХУ 154 водонагрівачів, які були розподілені серед 79 вокзалів. Завдяки новому обладнанню кімнати відпочинку та кімнати для матерів з дітьми будуть забезпечені безперервною подачею гарячої води.

Читайте також: Німецьке місто Карлсруе надасть Вінниці генератори та намети для створення пунктів обігріву

Товариство Червоного Хреста України - найбільша в Україні гуманітарна організація, яка працює виключно на території України. Червоний Хрест надає підтримку найменш соціально захищеним верствам населення та внутрішньо переміщеним особам.

Товариство у співпраці з органами влади допомагає забезпечити найнеобхідніші потреби українців, які постраждали під час катастроф і надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-