На Київщині за сприяння благодійників відремонтують три тисячі пошкоджених будинків

На Київщині за сприяння благодійників відремонтують три тисячі пошкоджених будинків

Укрінформ
У Київській області за сприяння благодійної організації «Карітас-Київ» будуть відремонтовані три тисячі будинків, пошкоджених унаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації.

Про це Київська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На Київщині за сприяння БО «Карітас-Київ» проведуть поточні ремонти для 3000 домівок, що постраждали від російської агресії», — ідеться в повідомленні.

Зазначається, що проведення таких робіт стало можливим завдяки проєкту «Житлова та фінансова допомога для вразливих домогосподарств в Україні», який реалізує благодійний фонд «Карітас-Київ» у співпраці з Бюро гуманітарної допомоги за фінансової підтримки Католицької служби допомоги й Міжнародного благодійного фонду «Карітас України»

Читайте також: У Нідерландах завтра відбудеться конференція щодо відбудови України

За даними ОВА, станом на 18 жовтня вже завершений ремонт близько 200 будинків. Роботи проводяться на понад 260 об’єктах, ще більш ніж 800 об’єктів пройшли реєстрацію.

Зокрема, роботи проводяться в Ірпені, Гостомелі, Калинівці, Новому Заліссі, Перемозі, Немішаєвому, Горенці, Великій Димерці й інших населених пунктах.

«Відбудова пошкоджених об’єктів — це процес, в якому ми тісно співпрацюємо разом з органами місцевого самоврядування та іноземними партнерами. Це необхідно для того, щоб відновити якнайбільше постраждалої інфраструктури. Поточні ремонти житлових будівель дадуть змогу 3000 сімей повернутися до своїх домівок уже зовсім скоро. Працюємо на перемогу», — наголосив заступник глави Київської ОВА Микола Бойко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-