Через платформу United24 вже зібрали понад $6 мільйонів на реанімобілі - Зеленська

Через платформу United24 вже зібрали понад $6 мільйонів на реанімобілі - Зеленська

Фото
Укрінформ
З ініціативи дружини Президента Олени Зеленської зібрано 6,4 мільйонів доларів на реанімобілі для важкопоранених українців – цивільних та військових. На частину зібраних коштів уже придбано 82 автомобілі.

Про це перша леді України Олена Зеленська повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

Перша леді продемонструвала, який вигляд має реанімобіль – один із 82, які вже були придбані в межах благодійної ініціативи. "Вони помчать українськими дорогами до важкопоранених – цивільних і військових. Приїдуть вчасно та обов’язково врятують життя, бо укомплектовані всім необхідним для цього", – розповіла Зеленська.

Читайте також: Зеленська: В Україні зараз гарячий фронт, а на заході – економічний та інформаційний

За її словами, для придбання реанімобілів більш як місяць тому було оголошено спеціальний збір на фандрейзинговій платформі United24.

"Це було якраз перед цьогорічним Cамітом перших леді та джентльменів – щоб підтримати Україну й спланувати її відновлення, до Києва з’їхалися мої колеги з різних куточків планети. Тож про нашу потребу в медичних автомобілях одразу дізнався світ. І долучився", – додала дружина Президента, зазначивши, що донати в розмірі 6,4 млн дол. надійшли з 55 країн.

Зеленська поінформувала, що сьогодні, коли збір коштів зупинено, перші 18 автівок передано в Сумську, Харківську, Миколаївську, Чернігівську та Рівненську області. "Безпечної їм та їхнім екіпажам і пацієнтам дороги – дороги життя та перемог у боротьбі за нього", – побажала Зеленська.

Читайте також: Школярі за кордоном мають вчити українську мову, літературу та історію – перша леді

Як повідомлялося, перша леді України Олена Зеленська під час Другого Саміту перших леді та джентльменів оголосила про благодійний збір на реанімобілі. Гроші збирали через платформу United24.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-