Верещук обговорила з очільником МОМ допомогу переселенцям напередодні зими

Верещук обговорила з очільником МОМ допомогу переселенцям напередодні зими

Укрінформ
Віцепрем’єр Ірина Верещук на зустріч із гендиректором Міжнародної організації з міграції Антоніо Віторіно обговорила участь МОМ у підтримці внутрішніх переселенців напередодні зими.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Мінреінтеграції.

«Напередодні зими Україна стоїть перед великими викликами. Ми маємо прийняти у безпечних регіонах і поселити у гідних умовах усіх, хто евакуюється. Це наш гуманітарний фронт, який потребує потужної підтримки, в тому числі й з боку міжнародних організацій. Відтак сподіваємось на ефективну співпрацю з МОМ. Переможемо разом», – сказала Верещук.

Зазначається, що обговорювалося співробітництво на гуманітарному фронті, зокрема участь МОМ у підтримці внутрішніх переселенців у місцях їх компактного проживання.

Читайте також: Зеленський зустрівся з гендиректором МОМ – говорили про біженців і депортованих українців

Також Верещук і Віторіно говорили про співпрацю Мінреінтеграції та Міжнародної організації з міграції у наданні допомоги та фінансової підтримки українцям, що евакуюються з ТОТ і небезпечних регіонів.

З 24 лютого в Україні триває повномасштабна російська воєнна агресія. Декілька мільйонів українців змушені були покинути свої домівки, рятуючись від війни.

Фото: minre.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-