Допомогу від міжнародних благодійників уже отримали 2,7 мільйона внутрішніх переселенців - Верещук

Допомогу від міжнародних благодійників уже отримали 2,7 мільйона внутрішніх переселенців - Верещук

Укрінформ
Від початку повномасштабної війни багатоцільова грошова допомога надійшла близько 2,7 млн внутрішньо переміщених осіб в Україні.

Про це повідомила віцепрем'єр-міністр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук на міжвідомчій нараді, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу Мінреінтеграції.

"Багатоцільова грошова допомога надійшла близько 2,7 млн внутрішньо переміщених осіб в Україні. Від початку повномасштабного російського вторгнення на потреби цих людей було розподілено майже $600 млн", - йдеться в повідомленні.

За словами представників міжнародних гуманітарних організацій, присутніх на нараді, до кінця грудня загальну суму допомоги для 6,3 млн українців планується довести до $1,72 млрд.

Своєю чергою Верещук підкреслила, що "держава має дбати про кожну родину, що змушена була покинути домівку, рятуючи себе та своїх дітей".

Вона подякувала міжнародним гуманітарним організаціям за допомогу та висловила сподівання на подальшу підтримку з їхнього боку.

Читайте також: За урядовою програмою працевлаштували вже понад 10 тисяч переселенців

Як повідомляв Укрінформ, внутрішні пересленці на Полтавщині отримали партію гуманітарної допомоги від уряду Польщі з ініціативи Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-