Ультрамарафон вдячності фінішував у столиці Польщі

Ультрамарафон вдячності фінішував у столиці Польщі

Укрінформ
У Варшаві завершився ультрамарафон вдячності «Україна-Польща разом!» за участю українського рятувальника Володимира Сковородки, що стартував у Києві 11 серпня.

Про це повідомила пресслужба ДСНС, передає Укрінформ.

Як зазначається, за 14 днів марафонець здолав більш ніж 800 км. У польській столиці Варшаві його зустріли "щирими емоціями та підтримкою", зауважили у ДСНС.

Повідомляється, що головна мета акції - зібрати 2 000 000 грн на обладнання для рятувальників та подякувати польському народу за підтримку України під час війни. До того ж це - рекорд, що увійде до «Національного реєстру рекордів України 2022».

Читайте також: «Ультрамарафон вдячності» зібрав уже пів мільйона на техніку для рятувальників

За інформацією ДСНС, разом із Сковородкою з Києва вирушили його колеги, які також здолали чималу відстань. Зокрема, Микола Войтович пробіг понад 220 км, Руслан Буток понад 300 км, а Сергій Борков більш ніж 400 км.

Як повідомлялося, 11 серпня стартував проєкт «Ультрамарафон вдячності», під час якого проводився збір коштів для столичних рятувальників. Усі охочі допомогти Службі 101 могли зробити посильний внесок на сайті ultramarathonforall.org.

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін 21 серпня заявив, що у межах Ультрамарафону вдячності зібрано майже 500 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-