На Другому Саміті перших леді та джентльменів уже зібрали близько 200 мільйонів на реанімобілі

На Другому Саміті перших леді та джентльменів уже зібрали близько 200 мільйонів на реанімобілі

Укрінформ
У межах благодійного збору, оголошеного на Другому Саміті перших леді та джентльменів, уже вдалося зібрати близько 200 мільйонів гривень на реанімобілі.

Про це перша леді України Олена Зеленська повідомила в інтерв‘ю, що транслювалося в ефірі загальнонаціонального телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми координували свої дії з Міністерством охорони здоров‘я. Запитали в них, скільки нам потрібно таких реанімобілів. Нам потрібно їх дуже багато – кілька сотень. Нам вдалося зібрати близько 200 мільйонів гривень… Нам потрібно більше. Збір поки що не закриваємо", – зазначила дружина Президента.

Вона додала, що має ідеї, як продовжити збір, однак відмовилася ними ділитися.

Зеленська розповіла, що донати на автомобілі надходили не лише з України, а й зі Сполучених Штатів Америки, Канади, Ізраїлю, Німеччини і навіть білорусі. Перша леді уточнила, що надходили не тільки приватні внески. За її словами, бізнес та великі компанії також долучилися.

Зеленська підкреслила, що ці реанімобілі оснащені всім для реанімації. Вона зауважила, що це найвищий рівень реанімобілів.

Читайте також: Олена Зеленська в інтерв’ю Vogue: Ми не сумніваємося, що переможемо

Як повідомлялося, перша леді України Олена Зеленська під час Другого Саміту перших леді та джентльменів запустила благодійний збір на реанімобілі. Гроші збираються через платформу UNITED24.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-