До саміту перших леді та джентльменів долучаться світові зірки

До саміту перших леді та джентльменів долучаться світові зірки

Укрінформ
У суботу, 23 липня, відбудеться Другий міжнародний саміт перших леді та джентльменів: «Україна та світ: майбутнє, яке ми (від)будуємо разом», до якого долучаться і світові знаменитості.

Про це повідомляє МКІП, передає Укрінформ.

"Подія відбудеться за ініціативи першої леді України Олени Зеленської. До участі у події також запрошені знаменитості, провідні світові експерти та високопоставлені особи, а сама подія транслюватиметься у понад 20 країнах світу", - йдеться у повідомленні.

Крім того, свою участь у саміті вже підтвердили світові зірки: посол доброї волі ЮНІСЕФ Девід Бекхем, знамениті актори Річард Гір, Ештон Катчер та Міла Куніс, всесвітньо відомий журналіст Пірс Морган та інші.

Головна тема заходу - «Людина», адже саме збереження й відновлення людського капіталу є запорукою успішної відбудови країни.

Читайте також: Перші леді та джентльмени відразу запропонували допомогу, коли рф напала на Україну - Зеленська

Зазначається, що саміт висвітлюватимуть у форматах новин в прайм-тайм та підсумкових випусках телеканалів Чорногорії, Естонії, Сінгапуру, Азербайджану, Чехії, Південної Кореї, Киргизстану, Індонезії, Франції та Фінляндії. До висвітлення саміту також планують приєднатися медіа з інших країн.

Як повідомлялося, у Києві 23 серпня відбувся Київський саміт перших леді та джентльменів. Захід був організований з ініціативи першої леді України Олени Зеленської.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-