У межах проєкту «ARTПЕРЕМОГА» військові передали “Охматдиту” гумдопомогу

У межах проєкту «ARTПЕРЕМОГА» військові передали “Охматдиту” гумдопомогу

Укрінформ
Дитячій лікарні “Охматдит” в Києві у межах національного мистецького проекту «ARTПЕРЕМОГА» військові передали гуманітарну допомогу - сучасні кондиціонери, медичне приладдя, одяг та солодощі.

Про це ідеться в пресрелізі, що є у розпорядженні Укрінформу.

“Від початку війни лікарня стала госпіталем і для дітей, і для дорослих. Робота не зупинялася ні на хвилину навіть коли на околицях Києва відбувалися активні бойові дії, а навколо медичного закладу були обстріли”, – сказав Командувач об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв під час відвідування “Охматдиту”.

Читайте також: Психологи запустили проєкт арттерапії для постраждалих від війни дітей

Також зазначається, що для підтримки морального духу маленьких пацієнтів, лікарів і працівників «Охматдиту» організували виступ артистів Національного цирку України, керівником якого є Владислав Корнієнко.

Крім цього, командувач передав дитячій лікарні гуманітарну допомогу, що складалася з сучасних кондиціонерів, медичного приладдя, одягу та солодощів.

“Ми повинні робити все для того, щоб маленькі пацієнти якнайшвидше одужали та реабілітувались, щоб вони більше ніколи не відчули на собі, що таке війна”, – наголосив Наєв.

Він подякував благодійникам, які долучилися до допомоги дитячої лікарні та її маленьким пацієнтам: ВБФ «Свідомість», голові правління Леоніду Костюченку, ПрАТ «Дніпропетровській комбінат харчових концентратів», голові правління Олександру Коврову, благодійнику Сергію Анпілогову, Українському культурному центру «Дніпро» та громаді українців м. Баффало, США, (Роман Ковалик, Петро Петришин).

Генеральний директор лікарні Володимир Жовнір підкреслив, що спеціалісти «Охматдиту» продовжують самовіддано працювати заради збереження життя і здоров’я українців, а завдяки військовим, волонтерам, громадським організаціям та благодійникам, «Охматдит» забезпечений усім необхідним та може повноцінно функціонувати.

Читайте також: Червоний Хрест Сінгапуру надав «Охматдиту» апаратуру на понад $300 тисяч

Як повідомлялося, в Україні стартував проєкт “ARTПЕРЕМОГА” — оновлений національний мистецький проєкт ARTперемир'я, який заснований у 2018 році за ініціативи та сприяння командувача об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-