Папа Франциск: Я близький з народом України, який щодня під ракетним дощем

Папа Франциск: Я близький з народом України, який щодня під ракетним дощем

Відео
Укрінформ
Папа Римський Франциск звернувся із черговим закликом до міжнародної спільноти - докласти зусилля для припинення війни в Україні, запевнивши свою близькість українцям, котрі щодня страждають від ракетних обстрілів.

Як передає Укрінформ, про це Папа Франциск сказав після проказування молитви «Ангел Господній» під час недільної меси у Ватикані, повідомляє Vatican News.

«Я завжди близький також з багатостраждальним населенням України, на яке кожного дня сиплеться ракетний дощ», – сказав Папа Франциск і додав: «Невже не зрозуміло, що війна приносить тільки руйнування і смерть, віддаляючи народи одні від одних, вбиваючи істину та діалог? Молюся та сподіваюся, що всі міжнародні діячі дійсно докладатимуть зусилля для відновлення переговорів, а не для підживлювання безглуздя війни».

Як повідомляв Укрінформ, Секретар у справах стосунків Святого Престолу з державами і міжнародними організаціями архиєпископ Пол Річард Ґаллаґер заявив, що Папа Франциск може приїхати в Україну вже в серпні цього року. За його словами, приготування подорожі до Києва розпочнеться після візиту понтифіка в Канаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-