Перша леді написала листа зі словами підтримки українцям на тимчасово захоплених територіях

Перша леді написала листа зі словами підтримки українцям на тимчасово захоплених територіях

Фото
Укрінформ
Перша леді України Олена Зеленська в межах проєкту "Листи любові" написала листа зі словами підтримки й любові українцям на тимчасово окупованих територіях.

Про це дружина Президента України повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Написала листа зі словами підтримки й любові українцям на тимчасово окупованих територіях. Моє послання – одне з тисячі, що їх збирають у межах проєкту "Листи любові" для людей, які опинилися в заручниках окупаційного режиму. Нас розділяє лінія фронту, але зв’язок між нами не розірвати. Тож маємо всіма доступними способами підтримувати українців і дати їм зрозуміти, що це тимчасово. Що ми не забули про них і за них боремося", – зазначила Зеленська.

Вона розповіла, що на Івана Купала листи символічно запустили на вінках із берега Дніпра всього за 8 кілометрів від тимчасово окупованих територій Херсонської та Запорізької областей. Водночас у Києві послання запустили люди, чиї близькі стали заручниками загарбників, а також громадські активісти.

Читайте також: Зеленська отримала листа від першої леді США

Перша леді підкреслила, що всі охочі можуть написати свого листа любові на сайті. За її словами, організатори обіцяють, що обов’язково доставлять його українцям у тимчасовій окупації.

Проєкт "Листи любові" створений агенцією Gres Todorchuk за сприяння ГО "СВОІ", ГО "Молоді – ініціативні", Foundation UNION та CrimeaSOS.

Фото: Олена Зеленська, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-