У Вашингтоні обговорюють плани з навчань українських військових – посол США

У Вашингтоні обговорюють плани з навчань українських військових – посол США

Укрінформ
У Пентагоні обговорюють плани з навчань українських військовослужбовців.

Про це повідомила журналістам посол США в Україні Бріджит Брінк, передає кореспондент Укрінформу.

«Я щойно повернулася з Вашингтона, тому що державний секретар збирав усіх послів для консультацій - ми робимо це щороку, – і я скористалася цією нагодою, щоб порадитися з ним, з лідерами у Пентагоні, Білому домі та Конгресі», - сказала вона.

Брінк зазначила, що у столиці США працюють над тим, щоб надавати Україні більше допомоги і швидше, щоб допомагати на лінії фронту.

Крім того, посол зауважила, що у Вашингтоні обговорюється плани навчань українських військових, щоб підтримати Україну у боротьбі зараз та в майбутньому.

«Я не можу назвати точну цифру чи план, але можу сказати, що я говорила про це з високопосадовцями з Пентагону», - поінформувала з цього приводу Брінк.

Читайте також: У День Незалежності США посол Брінк вшанувала українських військових

Як повідомлялося, посол США провела у Вашингтоні низку зустрічей з колегами-дипломатами, послом України в США, американськими конгресменами, головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі, членами Американсько-Української ділової ради, в центрі яких була розв’язана росією війна проти України.

17 червня Прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон запропонував розпочати масштабну тренувальну операцію для українських військ із можливістю навчання до 10 тис. солдатів кожні 120 днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-