У Варшаві фінішував благодійний веломарафон для збору допомоги українським рятувальникам

У Варшаві фінішував благодійний веломарафон для збору допомоги українським рятувальникам

Укрінформ
Благодійний веломарафон «500 кілометрів для підтримки України» фінішував у Польщі.

 Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"Благодійний веломарафон був зініційований нашими польськими побратимами та пройшов під патронатом Головного коменданта Державної пожежної служби РБ Анджея Барков`яка. Для участі у веломарафоні були запрошені й українські рятувальники зі Львівської, Рівненської та Харківської областей", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що стартував ультрамарафон у Вроцлаві, а його маршрут, який склав більші ніж 700 кілометрів, проліг через міста Честахово, Краків, Сандомир, Люблін та фінішував у Варшаві.

Читайте також: Зеленський зустрівся з Шоном Пенном, який знімає фільм про війну

У рамках веломарафону українськими рятувальниками проведено зустрічі з польськими колегами в державних і добровільних пожежних командах, а також – з громадами польських сіл і міст, які дуже тепло приймали українських марафонців.

Під час благодійного ультрамарафону організаторами проводився збір допомоги для пожежних України, яку польські колеги планують доправити в Україну найближчим часом.

Як повідомляв Укрінформ, у межах міжнародного благодійного телемарафону на підтримку України Embrace Ukraine #StrivingTogether, що пройшов у столиці Нідерландів Амстердамі, через глобальну фандрайзингову платформу United24 було зібрано близько 2,3 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-