Делегація з Європи та США провела молитву на підтримку України перед храмом Софії Київської

Делегація з Європи та США провела молитву на підтримку України перед храмом Софії Київської

Фото
Укрінформ
Міжнародна делегація релігійних діячів та вчених з Європи та США провела молитву на підтримку України перед храмом Софії Київської.

Як передає кореспондент Укрінформу, міжнародна делегація висловлювала свою підтримку народу України в боротьбі проти російських загарбників.

«Ми тут, аби вимагати припинити бомбардування українських міст. Ми тут, тому що ми віримо, що Бог вимагає припинення бомбардування українських міст. Ми тут, щоб заявити, що російська блокада портів має закінчитися. Зерно має знову текти з України, якщо ми хочемо уникнути голоду і гуманітарної катастрофи», - закликав президент Асоціації «Пацієнт Європа» доктор Матеуш Пьотровський.

Делегація включає представників і представниць християнства, ісламу та іудаїзму з Великої Британії, Польщі, Італії та США.

Міжнародна делегація релігійних діячів та учених на підтримку України у війни посетила Софію Київську / Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

У національному заповіднику "Софія Київська" вони молилися, читали Євангеліє, уривки з Корану та благословення Sim Shalom.

Читайте також: рпц розчарувала православних християн, підтримавши вторгнення рф в УкраїнуВарфоломій

“Твої молитви є нашими молитвами, Любий Боже, за народ України. Бомбардування має зупинитися. Агресивна мілітаризація має зупинитися. Будь ласка, дістанься сердець, постукай у серця тих, хто є агресором», - закликала у молитві Сестра Шейла Кінсі.

«Якщо двi групи вiруючих ведуть мiж собою боротьбу, то примирiть їх. Але якщо одна з них зазiхає на iншу, то борiтеся проти тiєї, яка виявляє ворожiсть, доки вона не повернеться до наказу Аллаха”, - навів уривок з Корану Шейх Ібрагім Морга.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-