Малиновський: Усі мої думки зі збірною України

Малиновський: Усі мої думки зі збірною України

Укрінформ
У неділю до лав збірної України з футболу приєднався один з легіонерів Руслан Малиновський. 

Півзахисник розповів про свою готовність до матчів збірної України і оцінив результат сезону для його клубу - італійської «Аталанти», передає Укрінформ. 

«У цей важкий момент усі розуміють, наскільки важливо добре підготуватися і представити Україну на міжнародній арені. Звичайно, будемо намагатися потрапити на чемпіонат світу... У нас в «Аталанті» був важкий сезон - COVID, пошкодження в основних гравців, прийшло багато новачків. Не так просто показувати той футбол, в який грала «Аталанта». Ми три роки поспіль виступали в Лізі чемпіонів, але після зими у другій половині чемпіонату втратили дуже багато очок, тому закінчили сезон не так яскраво, як хотілося. Але тренер сказав, що ми завжди віддавалися на 100%, проте трошки не щастило із суддями, які скасовували гол, фіксували неіснуючі порушення. Проте зараз клубний сезон завершено, хлопці пішли у відпустку, тож усі мої думки тільки зі збірною.

Я не готувався до останньої гри «Аталанти», але виконував специфічну роботу: одну частину - з командою, другу - в залі. Останній тиждень готувався до прибуття до збірної. Немає втоми, немає тих проблем, які виникли перед Євро-2020. Я почуваюся добре. Потрібно гарно попрацювати, аби підійти у найкращих кондиціях до матчу з Шотландією», - сказав Малиновський.

Читайте також: Малиновський прибув до табору футбольної збірної України

Матч 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Гемпден Парк».

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 89-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-