Шеф-кухар Євген Клопотенко підтримав Херсонщину

Шеф-кухар Євген Клопотенко підтримав Херсонщину

Фото
Укрінформ
Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко підтримав тимчасово захоплену Херсонщину, закликавши українців триматися разом.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Є у Херсоні кавуни. Найкращі у світі. Все, що я можу зараз, - тримати у себе у голові та говорити, що Херсон є, і він український. Як і інші наші міста. Можу просити вас не забувати. Українці з українцями мають триматися разом на всіх можливих рівнях зв'язку, хоча б ментальному», - написав Клопотенко.

Він переконаний, що після перемоги ми всі будемо їсти херсонські кавуни та варити з них пекмез на узбережжі Азовського моря.

«Це найкращі кавуни у світі. Українські. Бо Херсон - це Україна. Пам'ятаємо, повторюємо, тримаємо це все в інформпросторі. Як і інші наші міста. І тоді все буде збережено: і черешня з Мелітополя, і томати з Каховки, і бички з Миколаїва і Маріуполя, і "шахтарський" торт з Луганська», - написав Клопотенко.

Читайте також: У Києві пропонують одну з вулиць назвати на честь борщу

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Читайте також: У Львові голова ПАРЄ готував «борщ єднання» з українцями зі всього світу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-