Закупили понад 9000 продуктових наборів: підсумки акції «Український борщ єднання» у Львові

Закупили понад 9000 продуктових наборів: підсумки акції «Український борщ єднання» у Львові

Фото
Укрінформ
Міжнародний штаб допомоги за два тижні акції «Український борщ єднання» зібрав кошти на понад 9 тисяч продуктових наборів.

Про результати акції оголошено у Львові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За останні два тижні ми були в Польщі та Німеччині, варили «Український борщ єднання». За кошти, зібрані під час акції, нам вдалося закупити 9143 продуктові набори для захисників та захисниць, які вже до Великодня поїдуть у пункти роздачі», - зазначила голова Міжнародного штабу допомоги українцям Ганна Крисюк.

Після оголошення результатів акції відбувся майстер-клас з прикрашання пасок, які додали до продуктових наборів. До заходу долучилися українські зірки Аня Добриднєва, Артур Боссо, Андрій Князь, Олександр Божик та інші. Всього вдалось прикрасити 40 пасок.

«Традиції живуть, поки їх продовжують українці. Тому важливо, які б важкі часи не були в нашій державі, не забувати традиції української культури. Це об’єднує і ідентифікує нас. А ще важливіше показувати їх світу. Війна закінчиться, ми маємо бути цікавою культурною нацією для світу», – додала координатор проєкту «Український борщ єднання» Марина Соботюк

Як повідомляв Укрінформ, проєкт «Український борщ єднання» стартував зі Львова, а потім проходив у Польщі та Німеччині. Під час кожної акції учасники з різних країн приєднувалися в онлайн-режимі і одночасно готували борщ.

Головна мета полягала в тому, щоб зібрати кошти на 10 тисяч продуктових наборів для українців у критичних точках країни і тих, які змушені тимчасово покинути свої домівки або переїхати через втрату житла.

Фотографії надала пресслужба Міжнародного штабу допомоги українцям

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-