Нідерланди відправили в Україну три фури з протипожежним обладнанням

Нідерланди відправили в Україну три фури з протипожежним обладнанням

Фото
Укрінформ
У Нідерландах завдяки кооперації декількох організацій вдалося направити в Україну три фури цінного протипожежного обладнання (32 тонни) до ДСНС України у Києві.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Гаазі.

“Це сталося завдяки пожертвуванням від компаній Firefighters without Borders Foundation та Firefighters United NL, а також за підтримки та організації відправлення вантажу фундацією Twente voor Oekraine і сприяння посольства України в Нідерландах”, - зазначила в коментарі Укрінформу волонтер Тетяна Скиба.

З Нідерландів в Україну волонтери направили три фури протипожежного обладнання / Фото Ірини Драбок та з соцмереж

За її словами, Firefighters United NL вже давно тісно співпрацюють з ДСНС України. Зокрема, допомагають Україні з протипожежними матеріалами та обладнанням, а також проводили тренування та обмінювалися досвідом.

“Протягом років вони створили гарні відносини між пожежниками Нідерландів та України. Пожертвування організацій з Нідерландів зараз використовуються на значній частині України. Фундація Twente voor Oekraine створена волонтерами в місті Енсхеде та займається підтримкою українського народу як в Україні, так і в регіоні Твенте. З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну фундація Twente voor Oekraine відправила 32 фури гуманітарної допомоги до України. Серед гуманітарної допомоги були в основному: їжа, одяг, взуття, медикаменти, гігієнічні засоби, приладдя для малюків, техніка, постіль та інше. Нещодавно купили броньовану машину для евакуації людей з гарячих точок та перевозимо до України цього тижня. Також ми допомагаємо українським біженцям на місці. Фундація Twente voor Oekraine існує за рахунок пожертвувань від звичайних людей і компаній, а також волонтерського руху допомоги у місті Енсхеде та регіоні Твенте”, - розповіла Скиба.

Читайте також: У Нідерландах ветеринари надали допомогу 300 домашнім тваринам українських біженців

Волонтери закликають усіх небайдужих продовжувати надавати підтримку Україні. Twente voor Oekraine просить усіх небайдужих долучитись до пожертвувань організації. Ви можете зробити пожертву організації за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, для українських військовослужбовців за кошти Криптофонду Aid For Ukraine придбали тисячу медичних аптечок на 185 тисяч доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-