В онлайн-гру playforukraine зіграли понад 500 тисяч людей з усього світу

В онлайн-гру playforukraine зіграли понад 500 тисяч людей з усього світу

Укрінформ
В онлайн-гру playforukraine, яка автоматично блокує сайти, що обслуговують армію рф, зіграли понад 500 тисяч людей з усього світу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації 

«Від початку російського вторгнення в Україну львівські ІТ-спеціалісти створили онлайн-гру, завдяки якій можна долати ворога, навіть не виходячи з укриття. Сенс гри простий - ви граєте, і ваше перебування на порталі автоматично блокує сайти, що обслуговують армію рф», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що у грі взяли участь понад пів мільйона людей з усього світу, які здійснили 587 мільярдів атак на 200 російських сайтів. Мова йде про сервіси, які співпрацюють з міністерством оборони росії, банками, платіжними послугами тощо.

Читайте також: Хакери Armageddon готують нову кібератаку на держоргани України

Серед країн, які грають у гру разом з Україною: США, Велика Британія, Польща, Німеччина, Тайвань, Франція, Литва, Ізраїль та багато інших.

Для того, щоб зіграти в гру, потрібно зайти на сайт playforukraine.org (якщо ви граєте в Україні, використовуйте VPN), виконати завдання, що вказані на сторінці.

Навіть якщо ви залишите сторінку на своєму комп'ютері або смартфоні відкритою, вона автоматично продовжить перевантажувати сайти агресора.

Як повідомляв Укрінформ, за весь період війни ІТ-армії України вдалося атакувати 660 російських ресурсів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-