На «Оскарі»-2022 хвилиною мовчання висловили солідарність з Україною

На «Оскарі»-2022 хвилиною мовчання висловили солідарність з Україною

Укрінформ
Під час церемонії вручення кінопремії "Оскар-2022", що пройшла в неділю у США, провели хвилину мовчання у знак солідарності з Україною.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідне оголошення було зроблено після виступу актриси українського походження Міли Куніс.

“Хочемо дотриматися хвилини мовчання, аби висловити підтримку народу України, який наразі постав перед вторгненням, конфліктом та упередження всередині власних кордонів”, - йшлося у повідомленні, виведеному на основний екран під час трансляції.

На наступному екрані організатори кінопремії закликали глядачів підтримувати Україну усіма доступними методами.

Актриса українського походження Міла Куніс у своєму виступі звернула увагу на силу українського народу, який протистоїть російському вторгненню. “Нещодавні події у світі змусили багатьох із нас почуватися спустошеними. Однак, споглядаючи силу та гідність тих, хто постає перед таким розоренням, неможливо не розчулитися їх стійкістю. Неможливо не захоплюватися тими, хто знаходить силу, аби продовжувати протистояти неймовірній темряві”, - сказала Куніс.

Як повідомлялося, у Лос-Анджелесі у ніч із неділі на понеділок пройшла 94-та церемонія оголошення переможців кінопремії "Оскар-2022" – однієї з найпрестижніших нагород у світовій кіноіндустрії, яка вручається Американською академією кінематографічних мистецтв і наук.

Фото: The New York Times, Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-