Румунські волонтери передали на Буковину гуманітарну допомогу для евакуйованих дітей

Румунські волонтери передали на Буковину гуманітарну допомогу для евакуйованих дітей

Фото
Укрінформ
Волонтери із Румунії передали на Буковину гуманітарну допомогу для дітей переселенців. Речі отримали 140 діток, яких евакуювали із Миколаївщини.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Румунські волонтери передали гуманітарну допомогу дітям-переселенцям, які наразі проживають на Буковині. Допомогу отримало 140 дітей, яких евакуювали в область із трьох центрів соціально-психологічної реабілітації Миколаївщини. Їм від 3 до 17 років", - йдеться у повідомленні.

Румунські волонтери передали на Буковину гуманітарну допомогу для евакуйованих дітей/Фото: Чернівецька ОДА, Facebook

Там зазначають, що це діти, які опинилися у складних життєвих обставинах. Наразі вони у безпеці та мають усе необхідне для життя.

Серед наданої допомоги - іграшки, одяг та шкільне приладдя.

Як повідомляв Укрінформ, із початку широкомасштабного російського вторгнення до Чернівецької області переїхали близько 62 тисяч вимушених переселенців. З них майже 20 тисяч  - діти.

24 лютого президент рф володимир путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Чернівецька ОДА, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-