Міжнародний концерт-телемарафон Save Ukraine

Міжнародний концерт-телемарафон Save Ukraine

Відео
Укрінформ
На базі польського телеканалу TVP розпочався міжнародний благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine — #StopWar, який транслюватимуть телеканали близько 20 країн.

В Україні онлайн можна подивитись на усіх телеканалах та платформах, що транслюють марафон «Єдині новини», передає Укрінформ.

Ключові меседжі проєкту — #StopWarInUkraine, #stoprussia, #NoFlyZoneUA, #CloseTheSky, #StandWithUkraine.

У межах двогодинного ефіру музиканти, митці, громадські активісти, лідери думок, актори, художники, спортсмени, волонтери з усієї планети виступатимуть за підтримку України. Водночас, відбуватиметься збір коштів на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених масштабним вторгненням рф на територію України. 

Як повідомив раніше міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, перегляд також буде організований на вулицях Берліна, Лондона, Мілана, Праги, Братислави, Торонто, Амстердама, Малаги, Тель-Авіва, Відня, Варшави, Клужа, Стокгольма, Талліна, Парижа.

Графічним символом телемарафону, навколо якого будується вся візуальна комунікація, став соняшник, створений українським художником Даніелем Скрипником. Організатори вважають, що така колаборація дозволить достукатися до ще більшої аудиторії, оскільки роботами Даніеля захоплюються у багатьох країнах.

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується 1+1 media, командою фестивалю Atlas та за підтримки національного мобільного оператора Київстар, Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства закордонних справ, а також Міністерства соціальної політики. Ідейними натхненниками проєкту є фестиваль Atlas та Київстар. 

24 лютого розпочалося масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України; ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-