МОЗ закликає волонтерів і благодійників об’єднатися і допомогти українським лікарням

МОЗ закликає волонтерів і благодійників об’єднатися і допомогти українським лікарням

Укрінформ
Міністерство охорони здоров’я закликає волонтерів, бізнесменів та благодійників об’єднати зусилля для допомоги українським лікарням.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у дописі МОЗ у Телеграмі.

«Три тижні Україна протистоїть російській агресії. Військові ведуть боротьбу на фронті, тоді як у лікарнях медики ведуть боротьбу за життя та здоров'я українців. Лікарні працюють 24/7, під свистом куль і вибухами снарядів. Проте у цей складний час вони теж потребують підтримки. Якщо ви — волонтер, власник бізнесу чи благодійник, який хоче підтримати медзаклади, — заповніть форму», - закликали в МОЗ.

Там додали, що сьогодні також можна підтримати українські лікарні фінансово. Реквізити для допомоги за посиланням.

У МОЗ дякують кожному, хто вже долучився до забезпечення медзакладів необхідними ліками та витратними матеріалами.

«Працюємо. Вистоїмо. Переможемо», - резюмували в міністерстві.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Станом на 16 березня російські окупанти пошкодили в Україні 117 лікарень, сім з яких відновленню не підлягають, та обстріляли 43 машини екстреної медичної допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-