Росіяни Нью-Йорка вимагають об‘єднатися проти спільного ворога – Путіна

Росіяни Нью-Йорка вимагають об‘єднатися проти спільного ворога – Путіна

Фото
Укрінформ
У Нью-Йорку в російськомовному районі Брайтон-Біч проходить мітинг на підтримку України «Росіяни проти війни з Україною».

Як передає кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку, на набережній у Брукліні зібралися сотні людей з українськими прапорами та антивоєнними гаслами.

Промовці з Росії, Казахстану, Білорусі та інших країн колишнього СРСР засуджують російську агресію і вимагають від країн Заходу забезпечити над Україною вільне від польотів небо.

«Усі народи СНД, – заявив один із промовців, – мають об‘єднатися проти спільного ворога – Путіна. Наше завдання – просвіщати росіян у Росії, пояснювати, що найбільший русофоб – це Путін».

Люди скандують «Закрийте небо!», «Слава Україні! - Героям слава!», «Ні війні, ні Путіну!», Не забудемо і не пробачимо!»

«Перемога Україні – єдиний шанс для Росії, – заявив інший промовець. – Мені, росіянину, зовсім не шкода тих військових, котрі гинуть в Україні, бо вони чинять воєнний злочин».

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-