На «Новій пошті» можна відправити гумдопомогу військовим та постраждалим цивільним

На «Новій пошті» можна відправити гумдопомогу військовим та постраждалим цивільним

Укрінформ
У всіх відкритих відділеннях "Нової пошти" діють "гуманітарні куточки", у яких можна безоплатно відправити допомогу військовим та постраждалим цивільним.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє в Телеграмі.

Відправити через "Нову пошту" можна продукти тривалого зберігання, медикаменти, засоби особистої гігієни та інші необхідні в умовах воєнного стану речі.

Для безоплатної відправки гуманітарного вантажу слід принести його до відділень "Нової пошти", які на поточний момент працюють, та відправити без зазначення конкретного адресата.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-