Путін повинен зазнати невдачі - Джонсон про війну проти України

Путін повинен зазнати невдачі - Джонсон про війну проти України

Відео
Укрінформ
Велика Британія об’єдналася у своїй підтримці українського народу. 

Як передає Укрінформ, про це сказав у відеозверненні прем’єр-міністр країни Борис Джонсон.

«Я був вражений тим, як британська громадськість відреагувала на жорстоке вторгнення Росії в Україну. Від громадських груп до спортивних клубів та бізнесу - всі у Великій Британії об’єдналися у своїй підтримці українського народу», - наголосив Джонсон.

Він подякував всім, хто так наполегливо працює, щоб підтримати Україну та українців після вторгнення Росії, зокрема і представникам української діаспори.

Також Джонсон нагадав про механізми для українців, що проживають у Британії, як можна допомогти або перевезти своїх постраждалих від війни родичів до себе.

«Абсолютно необхідно, щоб Володимир Путін зрозумів, що цей жахливий, варварський напад не може мати успіх і що він зазнає невдачі. І повірте мені, я думаю, що так буде. Путін повинен зазнати невдачі. Дякую вам за все, що ви робите. І слава Україні!», - заявив Джонсон.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-