У Фейсбуці створили сторінку Координаційного центру розміщення постраждалих від агресії РФ

У Фейсбуці створили сторінку Координаційного центру розміщення постраждалих від агресії РФ

Укрінформ
У Фейсбуці створено сторінку Координаційного центру розміщення постраждалих від агресії РФ.

Про це у соцмережі повідомляє Кабінет Міністрів, передає Укрінформ.

"У соціальній мережі "Фейсбук" створено офіційну сторінку Координаційний центр розміщення постраждалих від агресії РФ в Україні. Там можна знайти оперативну інформацію про отримання прихистку та гуманітарної допомоги для тимчасово переміщених осіб", - йдеться у повідомленні.

На сторінці вказано адреси пунктів збору гуманітарної допомоги в різних містах, зокрема в обласних центрах, номери телефонів гуманітарних штабів і баз, кризових центрів, регіональних гарячих ліній для переселених осіб.

Обласні штаби публікують оголошення про кількість вільних місць у конкретних населених пунктах для розміщення тимчасово переміщених осіб.

Крім того, оприлюднюються переліки товарів і продуктів, які наразі найбільш необхідні для постраждалих від агресії РФ.

Регіональні штаби з розміщення тимчасово переміщених осіб закликають місцеве населення приносити до пунктів збору гуманітарної допомоги спальники, каремати, одяг, їжу.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 2 березня підписав указ про створення Координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань, який допомагатиме громадянам у подоланні складних життєвих обставин у зв'язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України.

Головою Координаційного штабу визначено керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-