Українцям дали поради під час захисту інформаційного фронту

Українцям дали поради під час захисту інформаційного фронту

Укрінформ
Центр протидії дезінформації при РНБО України просить всіх небайдужих громадян дотримуватись низки правил під час захисту інформаційного фронту. 

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє у Телеграмі.

«Не витрачайте ваш час на суперечку з ботами. Вони виконують свою роботу, за яку отримують гроші, а деякі з акаунтів автоматизовано генерують дезінформацію за допомогою штучного інтелекту», - зазначили у центрі.

Українцям варто спрямувати енергію на формування дописів у соціальних мережах про реальний стан речей, особливо для росіян, оскільки там майже повністю обмежений доступ до правдивої інформації. Необхідно підтримувати дух нашої Армії.

«Пишіть слова подяки, підбадьорюйте українців! Наша єдність зараз дуже цінна. Якщо ви володієте іноземними мовами, робіть дописи для закордонної аудиторії, спілкуйтесь зі знайомими адміністраторами груп та каналів в інших країнах та поширюйте інформацію через них», - йдеться в повідомленні.

У Центрі протидії дезінформації при РНБО просять не забувати скаржитись на інформаційних терористів.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська декілька днів обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-