Ситуація напружена, але з кожним днем спротиву ми міцнішаємо – Данілов

Ситуація напружена, але з кожним днем спротиву ми міцнішаємо – Данілов

Укрінформ
Президент України, уряд, центральні органи виконавчої влади знаходяться в столиці і працюють над організацією відсічі російському вторгненню. З кожним днем Національного спротиву ми міцнішаємо.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

«Президент України, уряд, центральні органи виконавчої влади знаходяться в столиці - працюють над організацією відсічі російському вторгненню. Ситуація напружена, але хочу, щоб ви знали - з кожним днем нашого Національного спротиву ми міцнішаємо», - зазначив Данілов.

Він зазначив, що минулий день і ніч видалися гарячими для російських окупантів - ворог зазнав великих втрат як у живій силі, так і в техніці. Наразі тривають важкі бої біля Харкова, на Півдні українські війська і ТРО дають відсіч спробам десантування. Уночі в столиці відбувався «відстріл» ворожих ДРГ, зачистка території Києва триватиме і протягом сьогоднішнього дня.

Данілов привернув увагу до того, що захід увів смертельні для російської економіки санкції, накинувши фінансовий зашморг на шию кремлівському режиму, і починає поступово його затягувати. Все більше країн приєднуються до надання допомоги Україні.

«Але найголовніший наш ресурс - це сила Національного, справді Всенародного спротиву, спираючись на який Україна непереможна», - переконаний секретар РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні четверту добу триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-