Головнокомандувач ЗСУ дякує резервістам за черги біля центрів комплектування

Головнокомандувач ЗСУ дякує резервістам за черги біля центрів комплектування

Укрінформ
Резервісти оперативного резерву ЗСУ масово йдуть до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Про це головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Дякую резервістам оперативного резерву Збройних сил України, які відсьогодні, одразу після видання відповідного наказу про призов, масово йдуть до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Ці довжелезні черги по всій країні формують потік колосальної сили, який знесе орду, щойно вона перетне наші кордони», - наголосив головнокомандувач.

За його словами, з огляду на загострення на лінії розмежування та необхідність забезпечити оборону кордонів на сході, півночі та півдні важлива кожна людина в лавах сил оборони.

«Я як головнокомандувач Збройних сил України розраховую на вас. Моїм пріоритетом є збереження життя особового складу і саме я несу відповідальність за застосування Збройних сил України», - зазначив він.

Залужний наголосив, що сьогодні українська армія не та, що була 2014 року.

Читайте також: Зеленський - про оборону України: Я чітко знаю, як діятиме наша армія

«Ми загартовані в боях, добре оснащені, підготовлені і вмотивовані. Ми змінилися зсередини. ЗСУ - це незламний дух бойового братерства, взаємоповаги і гідності. Це одна родина. Нами розроблені і затверджені чіткі плани реагування на будь-які зміни в оперативній обстановці. Ми спокійні і впевнені», - заявив Залужний.

Головнокомандувач також подякував усім військовослужбовцям, які "зараз на передовій під шквальними обстрілами противника тримають позиції, дають нам час і можливість посилити і прикрити інші напрямки".

"Разом ми - сила!" - підсумував він.

Як повідомляв Укрінформ, 22 лютого збройні формування Російської Федерації здійснили 96 обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-