Засідання Радбезу РФ є черговою постановкою - Центр стратегічних комунікацій

Засідання Радбезу РФ є черговою постановкою - Центр стратегічних комунікацій

Укрінформ
Засідання Ради безпеки Російської Федерації, на якому приймалось рішення про визнання незаконних утворень на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей, є черговою постановкою, про що свідчить час на годиннику міністра оборони РФ Сергія Шойгу, який на п'ять годин "обганяв" реальний.

Як передає Укрінформ, про це Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомляє в Телеграмі.

"На засіданні Ради безпеки РФ, де приймалось рішення про визнання так званих "Л/ДНР", найчеснішими були: годинник міністра оборони Шойгу, який показував 12.47 (тобто на 5 годин пізніше, ніж це транслювалося в "прямому ефірі"), а також прем’єр-міністр Мішустін, який відверто сказав, що російський "Кабмін уже багато місяців веде підготовку до визнання "Л/ДНР", - ідеться в повідомленні.

Як зауважили в Центрі стратегічних комунікацій, решта учасників говорили неправду.

Читайте також: Рішення щодо «республік» ОРДЛО Путін обіцяє сьогодні

"Хтось із переляку, як глава Служби зовнішньої розвідки Наришкін - він пропонував одразу ж включити "народні республіки" до складу РФ. Путін, навіть, відволікся від розглядання власного манікюру і вимушений був поправити свого головного розвідника, нагадавши, що наразі йдеться виключно про "незалежність Л/ДНР".

"В іншому Рада безпеки РФ - це чергова постановка. Вона чітко показує, що усі події останніх 8 років на сході України, починаючи від "ешелонів з бандерівцями" (яких знов згадала голова РадФедерації Матвієнко) до генпрокурора Краснова, якого показали, виходячим з трибуни, але чию промову не включили в "прямий ефір", – звичайний фейк", - додали в центрі.

У Центрі стратегічних комунікацій заявили, що "визнання фейкових "республік" стане черговим пунктом у майбутньому міжнародному трибуналі в Гаазі та Європейського суду з прав людини, де місяць тому почали розглядати спільний позов Нідерландів та України проти Росії".

Читайте також: Путін скликає позаплановий Радбез РФ

"Не можна виключати, що в майбутньому до спільних позовів проти Росії доєднаються й Молдова з Грузією. Їм також є що розказати про Придністров'я та Південну Осетію з Абхазією. Тож далі буде. І наступні серії точно не сподобаються Путіну і його спільникам", - наголосили в центрі.

Як повідомляв Укрінформ, ватажки незаконних збройних утворень на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей (так званих "ДНР" і "ЛНР") Денис Пушилін і Леонід Пасічник закликали президента Росії Володимира Путіна визнати незалежність псевдореспублік.

Сьогодні Путін заявив, що зібрав позачергове засідання Ради безпеки РФ для обговорення ситуації на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-