Анонс на 22 лютого. Офіційні події

Анонс на 22 лютого. Офіційні події

Оновлено
Укрінформ
Укрінформ пропонує анонс подій за участю офіційних осіб на понеділок, 22 лютого.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Вашингтоні проведе переговори із державним секретарем США Ентоні Блінкеном, ключовими темами яких стане захист України від подальшої російській агресії, посилення обороноздатності нашої держави, забезпечення її економічної та фінансової стабільності.

***

Зустріч Президента України Володимира Зеленського та Президента Естонської Республіки Алара Каріса, який перебуватиме в нашій країні з робочим візитом. Об 11.50 - зустріч Президента України та Президента Естонії з представниками ЗМІ. У заході зможуть взяти участь до 40 представників медіа.

Київ, вул. Банкова, 10, будинок Городецького. Представники ЗМІ запрошуються з 10.50. Акредитація за посиланням до 17.00 21 лютого Трансляція на вебсторінці Офісу Президента 

***

12.00 - Онлайн підключення зі штабу ООС у Краматорську на тему: "Щодо оперативної ситуації в районі проведення Операції Об'єднаних сил". Захід відбудеться онлайн через сервіс відеозв’язку Zoom.

Трансляція за посиланням.

***

12.00 - Засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин (з можливістю участі у форматі відеоконференції).

Київ, ул. Грушевського, 5, зала 3.

***

3.30 - Пресконференція на тему: “Реалізація в Україні законодавства про засудження нацистського та комуністичного тоталітарних режимів”. Спікер: Антон Дробович - голова Українського інституту національної пам'яті. Голова Українського інституту національної пам'яті Антон Дробович розповість про роль історичного чинника в російсько-українській війні, реалізацію в Україні законодавства про засудження нацистського та комуністичного тоталітарних режимів та про світові тенденції і європейський досвід засудження людиноненависницьких ідеологій.

Акредитація ЗМІ: anna@ukrinform.com Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16, Укрінформ, зала 1. Тел.: (044) 299-03-32. Трансляція на сайті та YouTube-каналі Укрінформу.

***

17.30 - Брифінг на тему: "Щодо актуальних питань зовнішньої політики". Спікер: Еміне Джапарова - перша заступниця міністра закордонних справ України.

Акредитація за посиланням.

Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16, Укрінформ, зала 1. Тел.: (044) 299-03-32. Трансляція на сайті та YouTube-каналі Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-