Анонс на 18 лютого. Офіційні події

Анонс на 18 лютого. Офіційні події

Оновлено
Укрінформ
Укрінформ пропонує анонс подій за участю офіційних осіб на п’ятницю, 18 лютого.

Всеукраїнський урок з медіаграмотності в школах України. Ця ініціатива є частиною невідкладних заходів з консолідації українського суспільства, що були затверджені Указом Президента Володимира Зеленського. Всеукраїнський урок з медіаграмотності проводиться на державному рівні вперше. Організовує урок Національний проєкт з медіаграмотності “Фільтр” Міністерства культури та інформаційної політики спільно з Міністерством освіти і науки.

* * *

9.45 - Брифінг Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука та Маршалка Сенату Республіки Польща Томаша Гродзького. 18 лютого відбудеться зустріч Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука з Маршалком Сенату Республіки Польща Томашем Гродзьким у рамках його офіційного візиту до України. По завершенню зустрічі - брифінг Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука та Маршалка Сенату Республіки Польща Томаша Гродзького.

Київ, вул. Грушевського, 5, кулуари 3-го поверху, пресцентр.

* * *

10.00 - Пленарне засідання Верховної Ради України. В рамках засідання Верховна Рада планує розширити годину запитань до Уряду до двох годин і заслухати доповіді Прем’єр-міністра України, міністра оборони й міністра фінансів України, «щоби вони надали інформацію про забезпечення фінансовими ресурсами невідкладних питань та питань обороноздатності України».

Київ, вул. Грушевського, 5, сесійна зала.

* * *

14.00 - Онлайн-брифінг міністра енергетики України Германа Галущенка на тему: «Щодо поточного стану проходження опалювального сезону». Організатор: Міністерство енергетики України. Представники ЗМІ можуть поставити запитання міністру до 11.00 18 лютого за формою

Трансляція на YouTube-каналі Укрінформу.

Завершується акредитація

21 лютого

13.00 - Відкритий діалог з молоддю на тему ментального здоров’я «Турбота про ментальне здоров'я», що організовують молодіжний рух Teenergizer та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) за участі першої леді Олени Зеленської. 

Прес-підхід заплановано на 15.30. Київ, Освіторія Хаб, вул. Московська, 2. Вхід представників ЗМІ - до 12.30. Акредитація до 14.00 18 лютого: (095) 831-33-40, martynkova.oksana@prhouse.com.ua, (067) 465-54-26, krasnenkova@prhouse.com.ua (подати паспортні дані).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-