Зеленський вийшов у море на борту судна «Капітан Чусов»

Зеленський вийшов у море на борту судна «Капітан Чусов»

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи з робочою поїздкою в Донецькій області, ознайомився з порядком несення служби Морською охороною Державної прикордонної служби в акваторії Азовського моря.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Президента.

“Глава держави вийшов у море на борту пошуково-рятувального судна «Капітан Чусов». Володимир Зеленський заслухав інформацію щодо виконання завдань підрозділами Морської охорони в українській частині вод Азовського моря”, - зазначили в пресслужбі.

Під час переходу акваторією судно «Капітан Чусов» наблизилося до суден, які несуть бойове чергування, – корабля Морської охорони Державної прикордонної служби «Донбас» і малого броньованого катера Військово-Морських сил ЗСУ «Лубни». Коли їхній особовий склад вишикувався на верхній палубі, Президент привітав військовослужбовців і подякував їм за службу.

Читайте також: Вступу України до НАТО протидіє не лише Росія, а й деякі члени Альянсу - Зеленський

Начальник регіонального управління Морської охорони ДПСУ Олег Костур на згадку вручив главі держави сувенір – пам’ятний знак Морської охорони.

Зеленський вийшов у море на борту судна «Капітан Чусов» / Фото: Офіс Президента, zelenskiy_official

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський 16 лютого у межах дводенної робочої поїздки відвідав Рівненську область, а 17 лютого перебуває на Донеччині.

Фото: Офіс Президента, zelenskiy_official

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-