У Краматорську військові та містяни провели флешмоб «Коло єднання»

У Краматорську військові та містяни провели флешмоб «Коло єднання»

Фото
Укрінформ
У Краматорську на Донеччині військові та містяни до Дня єднання провели флешмоб «Коло єднання».

Як передає Укрінформ, про це повідомила Донецька обласна військово-цивільна адміністрація

Зазначається, що обласний флешмоб «Коло єднання» провели у Краматорську біля найбільшого на Донеччині прапора на флагштоку.

Участь в акції взяли заступник командувача штабу операції Об’єднаних сил генерал-майор Богдан Бондар, керівник обласної ВЦА Павло Кириленко, працівники облдержадміністрації, Краматорської райдержадміністрації та міськради, військовослужбовці, правоохоронці, учнівська та студентська молодь, мешканці регіону та представники громадських організацій.

Кириленко наголосив, що вже вісім років триває російська агресія проти України, але навіть у найскрутніші часи українці виявили дива єдності – і вистояли. 

Читайте також: У Запоріжжі з нагоди Дня єднання розгорнули величезний прапор

«Єдність стала нашим порятунком у 2014 році, вона ж стала запобіжником зараз. У день, коли нам пророкували найгірше, ми гордо стоїмо з українськими прапорами в українській Донеччині. І стоятимемо так завжди!», - заявив очільник області.

Під час акції відбулось урочисте підняття Державного Прапора України, присутні заспівали Гімн та патріотичними гаслами продемонстрували єдність українського народу на тлі російської загрози.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський оголосив 16 лютого 2022 року Днем єднання. 

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-