Нацгвардійців і рятувальників перевели на посилений режим роботи

Нацгвардійців і рятувальників перевели на посилений режим роботи

Укрінформ
Окрім поліцейських та прикордонників, нацгвардійців та рятувальників також було переведено на посилений режим роботи.

Про це поінформував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час спеціального телемарафону до Дня єднання, передає кореспондент Укрінформу.

«Зі вчора органи НПУ переведені на посилений режим роботи. Так само у посиленому режимі роботи працюють і Національна гвардія, і прикордонники, і ДСНС. Для нас з вами це означає, що на вулицях буде більше поліції, більше представників НГУ, будуть посилені пункти пропуску на кордоні», - поінформував міністр.

Монастирський розповів, що це у жодному разі не обмежує жодні права громадян.

«Проте я хочу закликати громадян з розумінням ставитися до того, що більше будуть перевірятися документи, авто, особливо у великих містах, це – нормальні заходи безпеки. Знову ж таки, ми готові до будь-якого сценарію, і тому ці заходи безпеки виправдані саме цим», - сказав очільник МВС.

Читайте також: Монастирський: Якщо якийсь «гіркін» спробує захопити адмінбудівлю - буде розстріляний

Монастирський також подякував усім поліцейським, прикордонникам, нацгвардійцям, які наразі, за його словами, 24/7 напружено працюють для того, щоб всі інші громадяни відчували безпеку.

«Це надзвичайно важливий час, який ми маємо пройти разом і маємо пройти об’єднані. І День єднання - дуже потрібний день. Кожному з нас, кожному, хто знаходиться поряд, треба сказати, що ми – єдині, ми - готові, ми – разом», - сказав він.

Читайте також: Монастирський запевняє, що ситуація по містах і селах контрольована

За його словами, МВС є надійним тилом ЗСУ і гарантом безпеки України.

«Тому всі працівники міністерства, всі військовослужбовці сьогодні дбають про те, щоб в Україні був мир, спокій та безпека. Українці сильні та єдині, все буде добре», - поінформував він.

Читайте також: Посилений режим для поліції не передбачає обмежень на мітинги - Монастирський

Як повідомлялося, 14 лютого Монастирський заявив, що для працівників Держприкордонслужби і Нацполіції з вівторка, 15 лютого, вводять посилений режим роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-