У Маріуполі збільшується кількість нападів безпритульних собак на людей

У Маріуполі збільшується кількість нападів безпритульних собак на людей

Укрінформ
У тимчасово окупованому російською армією Маріуполі збільшується кількість нападів безпритульних собак на людей, місцева «влада» міста проблему не вирішує.

Про це у Телеграмі повідомляє міська рада українського Маріуполя, передає Укрінформ.

«У Маріуполі збільшується кількість нападів собак на людей. Ситуація з безпритульними тваринами в окупованому Маріуполі погіршується. Містяни повідомляють, що у різних районах міста збільшується кількість зграй собак», - йдеться у повідомленні.

Так, зазначається, що жителька Центрального району розповіла у місцевих пабліках про напад на неї тварин, коли вона поверталася з роботи додому і проходила повз зграю собак біля ринку «Едельвейс». Там тварини на неї напали, через що постраждала опинилася у лікарні.

«Щодня через «Едельвейс» йдуть діти до школи, до дитсадка. Навіть для дорослої людини - це справжнє випробування проходити через зграї собак», - скаржаться маріупольці.

Проте окупаційна влада не може вирішити проблему, підкреслили у міськраді.

Тут нагадали, що під час блокади Маріуполя російські загарбники у 2022 році зруйнували профільне комунальне підприємство «Щасливі тварини», яке працювало в українському місті.

Тепер з появою окупантів цивілізованого підходу щодо поводження з безпритульними тваринами у Маріуполі немає, наголошується в дописі.

Читайте також: Росіяни завезли чергову партію лікарів на тимчасово окуповані території - Центр нацспротиву

Як повідомлялося, агресія Росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Ворог перетворює Маріуполь та навколишні селища на військово-логістичний хаб.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-