У школах так званої «ЛНР» на уроках пропаганди дітей ставлять на коліна

У школах так званої «ЛНР» на уроках пропаганди дітей ставлять на коліна

Укрінформ
Директор однієї зі шкіл тимчасово окупованої Луганщини змушує учнів ставати на коліна, коли їм розповідають про «єдність народу ЛНР».

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«По понеділках в навчальних закладах у так званій «ЛНР» проводять уроки пропаганди. Зокрема, розповідають про «єдність народів РФ». За наказом директора однієї зі шкіл, під час таких занять діти мають слухати про єдність «народу ЛНР», перебуваючи на колінах. Так ламають покоління майбутнього», - розповів Лисогор.

Тим часом у Сорокиному (колишній Краснодон) та Молодогвардійську на цьому тижні стали масово роздавати повістки до окупаційного війська. Намагаючись заспокоїти населення, військові РФ запевняють, що це не означає потрапляння на війну відзавтра. Ніби формують «мобілізаційний резерв».

Читайте також: Слідчий комітет РФ вербує дітей в інтернатах на окупованій Луганщині

Водночас планові показники примусової мобілізації окупанти не оголошували. Місцеві мешканці кажуть, що саме це й очікувалося після виборів.

Також продовжується фіксація наслідків цьогорічних ударів по деокупованих селах Луганщини. Зокрема в Невському задокументовано руйнування будинку та господарчих споруд поряд.

Як повідомляв Укрінформ, понад 100 тисяч українських дітей на ТОТ залучені в російські «молодіжні рухи».

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-